كشك المظ

المكونات
نصف كوب لبن -نصف كوب شوربه بط او دجاج- بصله صغيرة - 3 معالق دقيق - ربع كوب لبن 

الطريقة
نقوم بغلي المرق مع اللبن ثم تقطع بصله جوانح وترش بقليل من الملح وتحمر في الزيت وتترك علي جنب ثم نضع جزء م البصل في الشوربه واللبن ونخلط الدقيق بربع كوب لبن ثم نضعه بهدوء علي المرق واللبن وهو علي النار مع التقليب المستمر حتي يتماسك القوام قليلا مثل المهلبيه ثم نضع علي الوجه باقي البصل مع السمن المتبقي 

Ingredients
Half a cup of milk -ncef cup duck soup or Djaj- small onion - 3 spoons flour - ¼ cup milk

Way
We boiled the broth with milk then cut onion wings a little salt and spray and fry in oil and left on the side and then put the part of the onions in the soup, milk, mix flour a quarter of a cup of milk and then we put it quietly on the broth and milk, which the fire with constant stirring until consolidate textures a bit like pudding and then put them to face the rest of the onion with remaining margarine

إرسال تعليق

 
Top