بودنج البرتقال والجزر مع السويسرول
 والكريم كرامل
المكونات
كيك سويسرول-ثلث كوب عصير برتقال بالجزر-2 ملعقه دقيق-2 بيضه-2 كوب لبن-كريم كراميل-2 كوب لبن-ملعقه نسكويك
الطريقه
تبطن الصنيه بالسويسرول والجوانب في اناء نضع 2 كوب لبن وعصير البرتقال بالجزر والدقيق زالبيض ويقلب جيدا ويوضع علي النار لحين التماسك ويصب فوق الكيك بعد ان يبرد الطبقا الثانيه 2 كوب لبن نضع عليهم بودره الكريم كراميل وملعقه النسكويك ويوضع علي النار لمده 3 دقائق ويترط يبرد ثم يوضع علي البودنج ويدخل التلاجه ويقدم بارد مع المكسرات والايس كريم

Ingredients

Cake swiss roll-third of a cup of orange juice with carrots tablespoon flour -2 -2 -2 eggs cup of milk-cream caramel -2-cup coffee spoon Nesquik
Way
Line the Alsnah Balsoeerool aspects in a pot put 2 cups milk, orange juice, carrots, flour Zawhit and stir well and put on the fire until the cohesion and pour over the cake after it cools Tabqa 2 nd cup of milk put them powder decent caramel and spoon Alnsquik and put on the fire for 3 minutes and Atrt cool and then placed Ali pudding and enters Altlajh offers cool with nuts and ice cream

إرسال تعليق

 
Top