طريقة عمل كعب الغزال بالعجوة صيامي


المكونات

3كوب دقيق-3/4 كوب زيت-2/1 كوب ماء-4/1 كوب ماء دافيء-1 ملعقة ك بيكنج باودر-1 ملعقه ك خميرة

2/1 ملعقة ك سكر-ربع ملعقه (ص) ملح-مكونات الحشو-تمر وزبده نباتي وقرفه مهروس

الطريقه
ذوبي الخميره بالماء مع السكر والملح نضيف الخميره والزيت والماء الى باقي المكونات وتعجن ثم نتركها ترتاح لمدة نصف ساعه ثم نفرد العجين ونحشيه بالتمرر ثم نشكله على شكل اصابع طويله
ثم تدهن الاصابع بالزبده النباتيه والقرفة
Pastry fasting
3 cups flour -3/4 cup oil -2/1 cup water -4/1 cup warm water -1 tablespoon K -1 teaspoon baking powder as a leavening

2/1 teaspoon sugar K-quarter teaspoon (r) components salt-padding-pass and vegetarian butter and cinnamon mashed

Way
Dissolve yeast in water with sugar and salt, add the yeast, oil and water to the rest of the ingredients and kneaded and then let it rest for half an hour and then single out the dough and then Naassenes Baltmrr shape, in the form of long fingers
Then paint the fingers buttered vegetable cinnamon

إرسال تعليق

 
Top