كتبت :أمل مسعود
أسم الوصفة: اسكالوب بانيه
مقدم من:  مطبخ بسمة
مدة التحضير :ساعتين
مدة الطهي:10دقائق
المكونات:
6 عدد شرائح لحم استيك
1 عدد بصله مبشوره
رشه ملح
رشه فلفل
رشه جوز الطيب
1 عدد عصير ليمون
5 عدد بيض
رشه ملح
رشه فلفل
رشه جوز الطيب
نصف كيلو بقسماط مطحون
كوب دقيق

الطريقة :
فى بوله نضع الأسكالوب ونضع عليها بصل وملح وفلفل وجوزة الطيب وعصير ليمون ونتركه ساعتين فى بوله نضع البيض وملح وفلفل وجوز الطيب ونقلبهم فى بوله نضع الدقيق وفى بوله اخري نضع البقسماط ونضع عليه ملح وفلفل وشطه ونقلبهم 'ثم نضع الأسكالوب فى الدقيق ثم البيض ثم فى البقسماط فى طاسه على النار نضع زيت ونضع فيهم الأسكالوب تاخد لون على الوجهين كل وجه ٢ دقيقة
مدير مطبخ مجلة سحر الحياة أ / مها محمد

إرسال تعليق

 
Top