كتبت:أمل مسعود
اسم الوصفه :تارت الجيلي وقطع الفراوله
مقدم من :مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير :20 دقيقه

مده الطهي :لا يوجد


المكونات:
٦ باكيت بسكوت شاي مطحون
٣ ملاعق كبار ذبدة سايحه
١ باكيت جيلي فراوله
١ باكيت كريمه شانتيه بودر
٤/١ كيلو فراوله مكعبات
عجينه سكر للتزيين
الطريقه:
اولا نضع الزبدة علي البسكوت ونقلبهم مع بعض ونضعهم في قاع التارت وندخلها الفريزر او الفرن ١٠ دقايق وبعد ذلك نضع عليها الكريمه شانتيه المخفوقه وندخلها تاني الفريزر ساعه وبعد ذلك نضع عليها مكعبات الفراوله واخر شي هو الجيلي المدوب في كوب ماء ساخن وندخلها الفريزر ساعه ونخرجها نزينها بعجينه السكر وبالهنا
مدير مطبخ مجله سحر الحياة /مها محمد

إرسال تعليق

 
Top