ارز باللبن والكريم شانتيه
المكونات
ك لبن
3 ملاعق ارز مصري
كيس كريم شانتيه
2 ملعقه نشا
سكر حسب الرغبه
مستكه
فانيلا
مكسرات للتزين
الطريقه
يغلي اللبن ويوضع معه الارز ويرفع من علي النار ويترك ساعه منقوع ثم يعاد غليه علي النار ويوضع عليه بودره الكريم شانتيه والسكر والمستكه وتوضع النشا حتي يغلظ القوام واخير الفانيلا ويقدم في اطباق مع التزين بالمكسرات
Ingredients
Kilo milk
3 tablespoons Egyptian rice
Shanti cream bag
2 tablespoons starch
Sugar (optional)
Mcetkh
Undershirt
Nuts to adorn
Way

Boil the milk and put him rice and raises on fire and drenched leaves an hour and then re-boiled on fire and placed him Karim Shanti powder, sugar and Mastic Gum and placed starch until thickened textures and vanilla and offers a last resort in dishes with nuts finery

إرسال تعليق

 
Top