جلاش باللحم المفروم 
والموتزاريلا
المكونات
علبة جلاش
لحم مفروم معصج
جبن موتزاريلا
ماشروم
جزر مبشور
فلفل الوان
بيضه
كوب لبن
ملعقة مايونيز وكاتشب
الطريقه
تدهن الصنيه بقليل من الزيت وتوضع طبقات الجلاش فوق بعضها وتدهن كل ورقه بالزيت ثم وضع اللحم المعصج بالجزر والفلفل والماشروم ويغطي بالموتزاريلا ثم يوضع باقي اوراق الجلاش ويدهن الوجه بالمايونير والكاتشب ويقسم بالسكين ثم يوضع عليه خليط البيض مع اللبن ويدخل الفرن لمدة 30 دقيقه ثم يقدم ساخن

Gelash minced meat
And mozzarella
The ingredients
Gelash
Minced meat 
Mozzarella cheese
Mushrooms
Carrot
Pepper colors
An egg
Cup milk
Spoon mayonnaise ketchup
Way
Rub a little oil Alsnyh placed layers Algelash over each and paint each sheet with oil and then the meat put Almasj carrots, peppers, mushrooms and covers Balmutzarella then the rest of the papers placed Algelash and painted face Balmionner and ketchup and divides the knife and then placed upon the egg mixture with the milk and enters the oven for 30 minutes and then offers hot

إرسال تعليق

 
Top