طريقه عمل تورته الرنجه
لخبيرة الطهي
المكونات
عيش بلدي
رنجه مخليه
بصل اخضر
طماطم شيري
طحينه حسب الرغبه
موس الرنجه
١ كوب رنجه مخليه
١/٢ كوب زبده بحراره الغرفه
الطريقه
تضرب الرنجه في الكبه حتي تصلح للفرد و تضاف معها الطحينه حسب الرغبه في الكبه و نفردها علي العيش البلدي و نلفه و يقطع باطوال متساويه و يرص بالطول بجانب بعضه داخل صينيه و بعد الانتهاء من رص الصينه كلها يلف العيش بشريطه ستان
لعمل موس الرنجه نضرب للزبده الساقعه جيداً في الكبه ثم تضاف اليها الرنجه و نستمر في الضرب حتي نحصل علي خليط كريمي و توضع في اكياس تزين بها قمع و تشكل وردات صغيره من الموس علي التورته و تزين الوردات بالطماطم و تلف التورته داير ما يدور بالبصل الاخضر
إرسال تعليق