طريقة عمل الجلاش باللحم
Gelash
المكونات
باكت  جلاش - ماشروم- زيت او سمنه - لحمه مفرومه -موتزاريلا - بيضه - كوب لبن
الطريقه
 نضع اول ورقه في قاع الصنيه مع دهن الصنيه بماده دهنيه
ثم نضع ورقه ورقه ونحرص علي ان يكون نص الورقه بداخل الصنيه والنص التاني للخارج
 ثم نضع الحشو وهو لحم مفروم وموتزاريلا وماشروم
 ثم نضع ورقه اخري يغطي بها الحشو
 وتغلق الجوانب ويدهن الوجه بالمايونيز والكاتشب والموتزاريلا واخيرا
كوب لبن مع البيضه وتدخل الفرن لمده ربع ساعه وتقدم بالهنا

Ingredients
Packet Gelash - Machrom- oil or obesity - minced meat -motzarella - eggs - a cup of milk
Way
  Keep the first paper in the bottom of Alsnyh with fat Alsnyh fatty substance
And then put the paper sheet and we are keen to have the text of the paper inside Alsnyh text and other middle to the outside
  He then put the padding minced meat and mozzarella and mushroom
  And then put another paper covers the padding
  And closed sides and painted face mayonnaise and ketchup and mozzarella and finally
A cup of milk with the egg and enter the oven for a quarter of an hour and offers felicitously

إرسال تعليق

 
Top