كتبت مها محمد
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى 45 دقيقه
المكونات
فرخه كامله
ملح وفلفل
معلقه بهارات لورا 
وحبهان و
جوزه الطيب
حبه طماطم
بصله
معلقتين زيت
للخضار السوتيه
بروكلى و
جزر
 وبطاطس 
وفلفل الوان
الطريقه
نقوم بغسل الفراخ باالماء والملح
نحضر بوله ونبشر البصله ونضيف اليها الملح الفلفل والبهارات وعصير الليمون والزيت ونقلبهم ونقوم بتوزيعهم على الدجاجه ونتركها 5 ساعات على الاقل
ندخلها الفرن على درجه حراره 250 درجه 
نقوم بتحضير الخضار السوتيه بسلق الخضار لمده 100 دقائق ونضع معلقه زبده ونشوحهم ونضع عليهم ملح وفلفل
مديرة مطبخ سحر الحياة مها محمد سالم

إرسال تعليق

 
Top