اسم الوصفه : بابا غنوج

مقدم من الشيف : نسرين الجندي

اكله معروفه ومحبوبه لكن النهارده بتكه جديده

مده التحضير : 10 دقائق

مده الطهي : 45 دقيقه

المكونات
:

2 باذنجان متوسطين الحجم

بصله كبيره

ملعقه صغيره ثوم مفروم

ملح __ كمون __ شطه __ خل

طحينه

الطريقه : 

يوضع الباذنجان والبصله في صينيه وتدخل الفرن تحت الشوايه علي نار متوسطه من 30 الي 45 دقيقه

عند خروجها تترك تهدأ قليﻻ ثم تقشر البصله المشويه وتوضع في محضره الطعام تضرب مع الثوم

ثم نقشر الباذنجان ونضعه علي البصل في محضره الطعام ويضرب جيدا 

ثم نضعهم في طبق كبير أو علبه ثﻻجه كبيره ونضع عليها التوابل جميعا والخل و الطحينه ويقلبوا جيدا وتقدم

بالف هنا

إرسال تعليق

 
Top