كتبت مها محمد
مقدم من مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير 20 دقيقه
مده الطهي 30 دقيقه

المكونات

12 ثمرة من قلب الخرشوف مسلوقه
٤/١ كيلو لحم مفروم معصج
١ ملعقه سمن
١ ملعقه دقيق
١ كوب لبن 
٢ ملعقه جبن شيدر 
٢ ملعقه جبن رومي مبشور
٢ ملعقه جبنه موتزاريلا
ملح 
فلفل اسود .
جوزة الطيب
الطريقه
 اولا نسلق الخرشوف في ماء وعصير ليمون وملعقه دقيق حتي لايتغير لونه ثم نحشيه باللحم المفروم المعصج ونرصه في بيركس وبعد زلك نضع علي النار ملعقه دقيق وعليها ملعقه سمن ونشوحهم ونضع عليهم كوب لبن وملح وفلفل وجوزة الطيب ومجموعه الجبن ونقلبهم حتي يمتزج الخليط ونضعه فوق الخرشوف وندخله الفرن بالف هنا 
مديرة مطبخ مجلة سحر الحياة مها محمد سالم

إرسال تعليق

 
Top