كتبت مها محمد
مقدم من مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير 20 دقيقه
مده الطهي 10 دقايق
المكونات

٢٠ ثمرة من الخرشوف او اكتر
٢/١ كوب عصير ليمون
٤/١ ملعقه ملح ليمون
٢ ملعقه كبيرة دقيق
ماء
الطريقه
اولا نقوم بتنظيف الخرشوف من الاوراق ثم قلب الخرشوف ونضعه في ماء مغلي علي النار فيه عصير الليمون وملح الليمون والدقيق ونتركه علي النار ١٠ دقايق ونطلعه يبرد ثم نضعه في اطباق فويل او اكياس محكومه ونضعه في الفريزر لحين الاستعمال
مديرة  مطبخ سحر الحياة مها محمد سالم

إرسال تعليق

 
Top