كتبت مها محمد
مقدمه من مروه شومان 
مده التحضير نصف ساع
 مده الطهي نصف ساعه

 المكونات 

١٥٠جرام كريم شانتيه 
كوب بيوريه فراوله 
كوب لبن مثلج 

 الطريقه

نذوب معلقتين جلاتين بودرة فى نصف كوب ماء نخفق الكريم شانتية باللبن وبيورية الفروله جيدا ثم ننزل بالجلاتين سرسوب مع الاستمرار بالخفق وتصب اما علي اسبونج فانليا او في كاسات وتترك بالثلاجه حتي تتجمد وتزين بانصاف الفراوله او صوص الفراوله وبالهنا
مديرة مجلة سحر الحياة مها محمد فرحان

إرسال تعليق

 
Top