كتبت: أمل مسعود
اسم الوصفة : كبيبه القرنبيط باللحمه المفرومه
مقدم من مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير: 30 دقيقه
مده الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
نصف كيلو قرنبيط مسلوق جيدا
١ ثمرة بصل مفروم
٢ ملعقه بقسماط ناعم
١ بيضه
بقدونس مفروم
ملح
فلفل
كمون
بابريكا
توم بودر
٤/١ كيلو لحمه مفرومه معصجه
بيض
بقسماط للوجه
الطريقة:
اولا نهرس زهرات القرنبيط جيدا مع البيض وملعقتين البقسماط والتوابل والبقدونس والبصل ونعجنهم مع بعض جيدا ونتركها في التلاجه ١٠ دقايق ثم نطلعها ونعملها كور ونحشيها لحمه معصجه ونقفلها مثل الكبيبه ونضعها في البيض والبقسماط ونقليها وتقدم
مدير مطبخ مجلة سحر الحياة /مها محمد

إرسال تعليق

 
Top