طريقة عمل البيف استراجانوف


مقدم من مطبخ الشيف محمد الضوى
مده التحضير 10 دقائق
مده الطهى 20 دقيقه


المكونات
كيلو لحم بقر
200 جرام فلفل ألوان
100 جرام زبده
100 جرام مشروم
ملعقه صغيره ملح
ملعقه صغيره بهار لحم
ملعقه صغيره فلفل أسود
بصله كبيره
ملعقه دقيق 2
100 جرام كريمه
100 جرام زيت

الطريقه
 نقطع جميع المكونات شرائح طوليه متناسقه نضع الزيت مع الزبده حتى يسخن ونضيف اللحم لعمل الصدمة مع التوم
2.نضيف قليل من الماء ونتركها لمده 10 دقائق حتى يجف الماء نضيف قليل من الزبد ونضيف تدريجيا البصل والفلفل والمشروم والملح والفلفل وبهار اللحم نضع ملعقه كبيره من الدقيق ونقلب لمده دقيقتين ونضيف الكريمه نتركها لمده دقيقتين مع التقليب وتقدم مع الأرز الأبيض وبالهنا والشفا

إرسال تعليق

 
Top