المنسف الفلسطيني
مدة الطهي :ساعة ونص
مدة التحضير :نص ساعة
مقدمة من الشيف :شيماء عبدالله

المكونات /
نص كيلو لحم فيه نسبة دهن
ملح
فلفل
قرنفل
ورق لورا
حبهان
بصلة متقطعة
2كوب زبادي
كوب لبن رايب بديل جميد الماعز
فص توم
الرز /
3كوب رز
م ص كركم
م ك سمنة بلدي
م ص مستردة
عيش محمص
لوز
زبيب
الطريقة /
نسلق اللحمة ومعاة الملح وفلفل والحبهان واللورا والقرنفل والبصل ونتركة علي النار نص ساعة بعد كدة ننقل اللحمة في انائ اخر هنحطها جوة اللبن الرايب والزبادي وفص التوم ونتركة يكمل سواها 

نعمل الرز بعد نقعة ساعة ونقلب علي النار ونضيف عليه السمنة والمستردة والتوم والملح والكركم ونضيف الشوربة واثنائ الغرف نضع عيش محمص فوقها معلقتين من صوص الزبادي ورز وصوص واللحمة ومكسرات

إرسال تعليق

 
Top