كنافه بالمهلبيه
المكونات
كنافه مفرزه -زبت-مكسرات مجروشه-2 كوب لبنخالي الدسم -3 ملاعق نشا-مستكه-عسل-2 ملعقه سكر-كريز مكسرات كاكاوخام للتزين
الطريقه 

توضع الكنافه في صنيه مع قليل من الزيت في الفرن بعد تكسيرها جيدا حتي تاخذ اللون الذهبي مع مراعاه التقليب حتي لا تحترق وتخرج من الفرن يوضع عليها 3 ملاعق عسل ابيض كبيره وتقلب وهي ساخنه وتوضع في صنيه التشيز كيك ويوضع عليها مكسرات مجروشه  ثم نقوم بعمل المهلبيه كالمعتاد وتوضع علي طبقه الكنافه ثم تزين حسب الرغيه زينت بالمكسرات والكريز والكاكاو
Ingredients
Konafa detachment -sbet-Nuts rods cup of Bnkhala -2 -3 tablespoons fat-starch Mcetkh -2 tablespoon honey-sugar-Craze nuts Kakaujam to adorn
Way
Kunafa placed in the Tray with a little oil in the oven after a good rip so take a golden color, turning so as not to burn and graduated from the oven placed by 3 tablespoons honey White and great volatility which is heated and placed in a Tray cheesecake and placed them nuts crushed, then we work pudding as usual and placed on a layer Kunafa then adorned by Alrgeh decorated with nuts, cherries and cocoa

إرسال تعليق

 
Top