طريقة عمل مراكب البطاطس

المكونات
بطاطس مسلوقه بقشرها
بيضه
جبن جوده
تركي
موتزاريلا
حبه البركه
الطريقه
تسلق البطاطس سليمه في ماء ثم تفرغ بعد السلق بعمل تجويف في الوسط ونخلط ما فرغناه مع البيض والجبن الجوده والتركي وقليل من الملح والفلفل ثم يعاد لمكانه مره اخري في التجويف ويرش الوجه يالموتزاريلا وحبه البركه وتقدم


Ingredients
Boiled potatoes Bakecrha
Eggs
Presence cheese
Turkish
Mozzarella
Black seed
Way
Potatoes sound in water and then climb emptied after boiling action cavity in the center and confuse what Frgnah with eggs and cheese quality and Turkish, and a little salt and pepper and then to re place again in the cavity and sprinkle the face Aalmutzarella and Nigella sativa and progress

إرسال تعليق

 
Top